diensten

Bij vloeren Van Dorpe kan je niet alleen terecht voor het plaatsen van de vloerbetegeling in uw woning.
Ook het uitwerken van bijvoorbeeld uw badkamer, terras, oprit en keuken behoren tot de mogelijkheden.
Bovendien kan ook zowel uw binnen- als buitentrap betegeld worden naar wens.

VLOERTEGELS: KERAMISCH EN NATUURSTEEN
BADKAMER
WANDTEGELS
TERRASSEN EN OPRITTEN
TRAPPEN

vloeren

Om uw woondroom te realiseren is de juiste keuze van tegel belangrijk, zeker om uw interieur naar uw smaak vorm te geven. Beiden, keramische tegels en natuursteen, hebben hun specifieke kwaliteiten en een uitgebreid gamma om aan uw wensen te voldoen zowel voor binnen als voor buiten. In de showroom staan wij u graag bij met de nodige raad.

Er zijn twee manieren om een vloertegel te plaatsen. Dit kan op de traditionele manier, in zandbed en mortel of de tegels kunnen verlijmd worden.

Verlijmen
Tegels verlijmen
In zandbed en mortel
Tegels in zandbed en mortel

Op een bestaande vloer is het perfect mogelijk een nieuwe tegel te leggen. Dit voorkomt een pak werk en vuil. Deze handeling is enkel mogelijk op een vaste ondergrond.

Met een afwerkingsprofiel zorgen we voor een mooie randafwerking van de tegels. Ook uitzettingsvoegen zijn noodzakelijk daar deze scheuren in de vloer voorkomen.
Plinten geplaatst op vloerverwarming worden enkele mm boven de vloer verlijmd om tussen vloer een plint een uitzetting te voorzien. Deze opening wordt elastisch opgespoten.

Verlijmen
Afwerkingsprofiel
In zandbed en mortel
Uitzettingsvoeg
Plinten op vloerverwarming
Plinten op vloerverwarming

Ja, dit zijn tegels!
Houtlook Met deze houtlook tegels evenaar je het natuurlijke en warme aspect van houten vloeren. Deze tegels zijn bovendien veel onderhoudsvriendelijker dan parket.

badkamer

Renovatie
Renovatie
Vochtwerend doek
Vochtwerend doek

Bij ons kan je terecht voor zowel nieuwe badkamers als voor renovatie van een bestaande badkamer. Soms lijkt een herinrichting van een badkamer een onoverkomelijk probleem. Met onze ervaring is het perfect mogelijk om bijvoorbeeld een bad om te bouwen naar een inloopdouche. Zo kunnen er ook nieuwe muurtegels op bestaande tegels aangebracht worden, dit mits de geschikte ondergrond. Op deze manier kan je met beperkte kosten van een nieuwe badkamer genieten.

Het betegelen van een inloopdouche vraagt de nodige bekwaamheid om droge muren en vloer te kunnen garanderen. Daarom is het deskundig aanbrengen van een vochtwerend doek van essentieel belang.

wandtegels

Siliconevoeg

Wandtegels bepalen het uitzicht van uw badkamer en keuken en vragen daarom een verzorgde afwerking.

Een gelijkmatige siliconevoeg, die afscheuring voorkomt, zorgt steeds voor een perfecte afwerking tussen twee muren.

terrassen en opritten

Voor een jarenlang bestaan van uw terras is een goede basis heel belangrijk. Daarom is een stevige ondergrond essentieel. Onze ervaring kan u hierbij helpen.
Terras Naast de traditionele materialen is nu ook nieuw in het gamma, de keramische tegel van 2 cm dik wat dezelfde dikte van natuursteen is.

Keramische tegel van 2 cm
Keramische tegel van 2 cm
Afgewerkt terras
Afgewerkt terras

Bij de afwerking van uw terras werken we met onopvallende afwateringskanalen, controleputjes en betegelingsdeksels. Zo behouden we een mooi esthetisch uitzicht.

Afwateringskanaal
Afwateringskanaal
Afwateringskanaal en betegelingsdeksel
Afwateringskanaal en betegelingsdeksel
Betegelingsdeksel
Betegelingsdeksel

trappen

Tuintrappen werken wij volledig op maat uit.
Voor binnen voorzien wij de betegeling van betonnen trappen.

Trappen
Uitgewerkte tuintrap
Trappen
Uitgewerkte tuintrap